Facultatea de Limbi si Literaturi Străine functioneaza intr-un vast campus universitar din Bucuresti, cu o suprafata de peste 20.000 mp si cu facilitati de ultima ora, concepute pentru ca studentii nostri sa se bucure de o atmosfera cat mai placuta, propice studiului.
   In cadrul universitatii exista o Aula cu 500 locuri, 16 amfiteatre si sali de curs, dotate cu proiectoare si microfoane, 40 sali de seminar, 6 laboratoare de informatica, permanent conectate la internet, biblioteca, capela, sala si teren de sport.
In plus, universitatea asigura cazare in camin studentesc, servicii medicale.

Pe langa biblioteca universităţii, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine dispune de 7 biblioteci care isi desfasoara activitatea in cadrul sectiilor (engleza, franceza, germana, araba, italiana, japoneza, spaniola, rusa, turca, chineza), doua centre multimedia (dotate cu TV, video si calculatoare ultramoderne), o sala de conferinte si sali de curs dotate cu ecran si proiector.

Anunturi

ISCI vă invită la prima ediţie a conferinţei internationale "EUROFRINGES. Intercultural Networking Strategies. Challenging Stereotypes", care va avea loc la UCDC intre 6-8 iunie 2013

mai mult...

In condiţiile în care există o cerinţă constantă a mediului academic de astăzi asupra corpului profesoral de a-şi intensifica activitatea de cercetare, vă invitam luni, 22 octombrie 2012, ora 14.00 în sala 130, pentru a participa la prima întâlnire informativă din acest an a institutului nostru.

 

Member Login